Produse de ingrijire barbati pentru barba, par si corp

TRANSPORT GRATUIT

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Informatii despre site si operator

Theself.ro apartine si este operat de Promorola Advertising SRL, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu J40/11673/2018, CUI 39749844.  Vizitarea si utilizarea sitului theself.ro presupun acceptarea unor termeni si contditii, asa cum vor fi prezentati mai jos.

Situl poate fi vizitat in mod gratuit dar nu confera vizitatorilor dreptul de a folosi sau reproduce informatii fie sub forma de text sau imagini, fara acordul scris al Promorola Advertising.

Informaţii despre produse si preturi

Produsele au in descrierea lor informatii textuale precum si imagini care corespund realitatii. Mici diferente de nuanta pot aparea din motive tehnice. Preturile sunt afisate in lei (toate taxele fiind deja incluse in pretul afisat). Nu exista comanda minima. Informatii despre stoc pot fi consultate pe site dar si prin telefon sau email. De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica informatiile despre stoc, imaginile si preturile fara notificare.

Politica de confidentialitate

La theself.ro luam foarte in serios confidentialitatea datelor clientilor si de acea folosim sisteme securizate de stocare a informatiilor si de efectuare a platilor. Nu folosim informatiile confidentiale pentru a trimite oferte comerciale sau alte informatii fara acordul clientului. Orice client poate solicita stergerea informatiilor sale din baza noastra de date, printr-o nota scrisa la adresa contact@theself.ro.

Poti citi intreaga politica de confidentialitate aici.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul sitului theself.ro beneficiază de garanția practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Plata

Plata se poate efectua online (prin card bancar) sau la livrare.

Cardurile acceptate sunt Mastercard sau Visa.

Livrare

Livrarea este gratuita in reteaua FAN Courier.  

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul FAN Courier. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire a FAN Courier, se va percepe o taxa suplimentara in functie de locatie. In acest caz comanda finala si diferenta de cost va fi confirmata cu clientul. Fara confirmarea acestuia, livrarea nu se va efectua.

Litigii si rezolutii

Folosirea acestui site se face sub incidenta legii romane. Astfel orice litigii vor fi solutionate conform legilor in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Dorim sa avem doar clienti satisfacuti astfel ca pentru orice nelamuriri sau probleme legate de o comanda, ne puteti contacta la adresa contact@theself.ro.

Eventualele litigii vor fi rezolvate pe cale amiabila sau, in ultima instanta, in curtile judecatoresti competente.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul sitului theself.ro se face benevol si este gratuita. Ne acordati, astfel, dreptul sa va trimitem mesaje de informare despre promotii sau evenimente.  Dezabonarea este gratuita si o puteti face oricand, urmand instructiunile din mailul primit sau contactandu-ne la adresa contact@theself.ro

Politica de returnare

Clientul poate oricand notifica in scris theself.com ca doreste sa anuleze cumparatura, fara invocarea unui motiv si fara penalizari, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul cumpărat se returnează, în ambalajul original, asa cum a fost primit și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legii române.

Produsele vor fi returnate la adresa Promorola Advertising SRL, Str. Rotunda 4B, bl. H19B, ap 26., sector 3, Bucureşti, România.

Contravaloarea comenzii va fi primita in maxim 30 de zile. Coletele returnate fără notificare scrisă prealabilă nu vor fi acceptate. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar în contul bancar specificat de către client în notificarea trimisă.

Modificare comanda

Dacă doresti să modifici o comanda după ce ai plasat-o ne poti contacta pe e-mail la contact@theself.ro sau la telefon 0730451012. La fiecare modificare a statusului comenzii vei fi notificat pe mail.