Dick Johnson este linia foarte subtire dintre lux si decadenta. Este corporatistul de succes care isi cheltuie toata averea pe iarba si prostituate, in timp ce poarta haine de firma si masini smechere.

Unii oameni se roaga la un Dumnezeu intr-o singura zi a saptamanii. Pentru Dick Johnson fiecare zi este o zi in care ii multumim celui Atotputernic pentru ca ne-a dat cunostintele si puterea sa cream produse de calitate pe care sa le livram in lumea intreaga.

Suntem un pic aroganti? Exact! Pentru ca exact asa trebuie sa fim cand apartinem acestei pustietati nordice, cu vreme aspra numita Finlanda. Iernile crude au determinat o atitudine corecta, de care nu te poti indoi si cu care nu te pui.

Produsele noastre, misiunea noastra si motivatia noastra pleaca de la o stare de spirit: fara frica si fara indoiala. Produse de lux, cu atitudine, potrivite pentru personalitati diferite: de la hipsterul care iubeste viata nebuna pana la antreprenorul care munceste pe branci.

Istoric vorbind, s-a spus mereu ca nu e bine sa fii un Dick, dar credem cu tarie ca toti ar trebui sa tintim sa fim niste Dick Johnsoni.

Join the cult!