Pieptanul handmade din Finlanda

Sa ne intelegem inca de la inceput: eu personal nu am barba. Are Marius si pentru asta il urasc cat se poate de tare. Dar asta nu ma impiedica sa va povestesc despre pieptanul handmade din Finlanda – Aes de la Partawa.

De ce il folosesc?

Recunosc ca eu unul am inceput sa il folosesc pentru ca arata bine.  Evident, nu il tin pentru barba ci pentru parul de pe cap. Eu am parul des si gros si prefer o frizura casual. Un pieptan clasic nu ar fi fost potrivit iar o perie…sa nu exageram.

Cum arata pieptanul?

Pieptanul handmade din Finlanda – Aes arata foarte bine. Nu este old style dar nici prea evident incat sa te puna in dificultate in medii mai conservatoare.
Finisajul este mat iar calitatea prelucrarii ireprosabila. Varfurile sunt bine rotunjite si nu agata  niciodata. Varfuri bine rotunjite la pieptanul de barba Aes

Fiind usor, nu se strica daca va scapa din mana pe o suprafata tare. Dar nici nu trebuie folosit ca opritor de usi sau arma alba.

Portabilite

Aes este un pieptan micut, usor, de forma aproape patrata. Coincidenta face sa fi trecut de curand la un portofel de vara, super slim, in care nu incape decat strictul necesar.
Se vede in imaginea de mai sus ca pieptanul intra perfect in portofel. Nu doar ca intra, dar impins pana la capat, nu se vede de afara; asta in caz ca nu vrei sa fi vazut cu astfel de ustensile la tine.

Ce spun clientii?

Aes este un din produsele noastre vedeta. De fel, este cautat in varianta la set cu uleiurile de barba de la Partawa dar a atras si clienti care cautau doar un pieptan bun.

In februarie, am fost putin luati prin surprindere de Emilia si Ana, acum devenite prietene, care au dorit acest pieptan doar pentru ele, nu ca dar pentru soti. Foarte tare, nu?