Lansam produsele Geisha pentru femei

Ce cauta aici produsele Geisha pentru femei daca The Self este un site dedicat barbatilor?  Chiar este al barbatilor; asta ramane stabilit. Si atunci de ce am adus si produse pentru partenerele noastre de viata?

Raspunsul este tocmai intrebarea: pentru ca orice barbat stie ca este riscant sa primesti comenzi dupa comenzi acasa, sa iti iei gadgeturi, uleiuri si tot felul de accesorii iar ei sa nu ii iei nimic. De ce sa risti inutil cand poti profita de cela cateva produse pe care le aducem in premiera?

Un alt motiv pentru care poti gasi pe theself.ro produsele Geisha pentru femei este ca ele sunt produse de unul din partenerii nostri din Finlanda – si anume de Greasy Fingers. Cum noi suntem fanii lor numero uno, nu puteam sa nu ne laudam cu noile lor creatii. De altfel ele completeaza gama noastra intr-un mod foarte natural.

Iar la o adica, daca crema ta de barbierit s-a terminat, ai putea folosi sapunul ei de ras; face fix acelasi lucru doar ca e miroase a trandafiri.

 

Acum sa le introducem pe fiecare

Uleiul de ras Geisha –  scopul uleiului este sa pregateasca pielea si parul pentru ca aparatul de ras sa nu irite si pe piele sa nu apara mancarimi. Pielea se inmoaie si devine alunecoasa astfel ca aparatul de ras va aluneca ca matasea.

Sapunul de ras Geisha – un sapun inodor complet natural si vegan, fabricat de mana in Finlanda.

Crema de ras Geisha Rose – aromata cu trandafiri,  este potrivit pentru pielea sensibila si uscata.

Aparatul de ras clasic Geisha – un aparat de ras pentru femei care te ajuta sa obtii un ras eco si sustenabil, fara a lasa in urma reziduuri de plastic