Produse de ingrijire barbati pentru barba, par si corp

TRANSPORT GRATUIT

Despre noi

The Self - despre noi - prima impresie

Prima impresie

Salut!

Ne bucurăm ca ai trecut pe aici. Inseamna ca și tu crezi ca e perfect sa te apreciezi mai mult și sa ai grija de imaginea ta. Desi suntem barbati diferiti, cu pasiuni diverse si stiluri de viata care nu seamana intre ele, avem în comun dorinta de a arata bine. Si cand îti place cum te simti, ai alta stare de spirit, esti tonic si fresh.

Noi, cei de la The Self, facem din starea ta de bine obiectivul principal.

Cu ce ne ocupam

Aducem din Finlanda si Suedia trei branduri de ingrijire masculina: Dick Johnson, Partawa si Waterclouds. I-am ales special pe ei pentru ca apreciem produsele nordice de cea mai buna calitate. De asemenea, pentru ca aceste branduri nu existau inca in Romania.

Ne plac inventiile cu brevet nordic precum: sania de salvare, ceasul de monitorizare a pulsului cardiac, sauna, Linux OS, patinele de gheata, cocktailul Molotov sau jocul Angry Birds. Dar nu de asta am ales branduri, ci pentru ca oamenii care le produc chiar stiu ce inseamna viata dura in natura, frigul sau iernile foarte grele. Cu siguranta industria cosmetica si de ingrijire personala are de oferit cea mai inalta calitate pentru a oferi protectie impotriva factorilor agresivi de mediu. Mai mult, cei din Finlanda si Suedia, chiar stiu cum sa-și intretină barba sau sa creeze “that viking look”.

Si noi credem in valorile lor, ii consideram prieteni si suntem convinsi ca si tu vei aprecia produsele noastre de grooming.

                 waterclouds logo gri

The Self - despre noi - cu ce ne ocupam
The Self - despre noi - noi suntem The Self

NOI SUNTEM THESELF.RO

Suntem Eduard si Marius. Impreuna am pus bazele The Self, iar produsele de ingrijire pe care le vindem ne reprezinta. Credem ca stima de sine e un adevarat motor, care pune in miscare multe lucruri din viata fiecaruia. Cand ai incredere in tine, esti mai bine implicat in toate proiectele tale, esti mai aproape de ceilalti si actionezi cu naturalete. Stim ca barbatul contemporan are parte de multe provocari pe care trebuie sa le învinga. Noi ne dorim sa rezolvăm cel puțin una dintre ele, cea a unei ingrijiri avansate.