Deodorantul antiperspirant care ne-a surprins

Deodorantul de la Dick Johnson (Envirant pe numele lui original) este probabil primul produs pe care l-am testat cand ne-am apucat de acest business. Doar ca l-am testat iarna, o zi sau doua si nu i-am dat mare atentie.

Producatorul il marcheteaza ca deodorant cool, de lifestyle si de aceea intr-o prima etapa, nu am indraznit sa renuntam la clasicul Nivea Black&White for Men (varianta uscata).

La cateva luni distanta, unul din noi a fost prins fara deodorantul curent si asa am ajuns sa folosim amandoi antiperspirantul de la Dick Johnson.  Testul oficial a durat spre doua luni, pana la epuizarea roll-on-ului. Ulterior, am ajuns sa nu mai folosim altceva.

Ce nu ne-a placut

Roll-on-ul Dick Johnson este scump. Cel putin pentru cat ne permitem noi ca romani de clasa, sa spunem medie, aproape 100 de lei nu sunt de ignorat. De aceea facem noi cinste cu diferenta pana la 100. Este un produs care merita din plin sa ajunga la cat mai multi dintre noi.

Initial ni s-a parut ca este lipicios dupa aplicare. Cel putin pana se usuca pe corp, poate lasa aceasta impresie. Cu siguranta senzatia este mai pregnanta decat la Nivea. Veste buna este ca dupa 2-3 zile nu iti mai dai seama si oricum se usuca rapid pe piele.

 

Ce ne-a placut

Miroase foarte discret. Chiar daca noaptea esti player, ziua probabil te duci la birou si nu vrei sa iti omori colegii. Aroma este cea clasica a Dick Johnson – de alcool american, unii spun chiar de medicament. Deja sunteti obisnuiti si stiti ca Dik Johnson iese din tipare si face mereu o declaratie puternica, nepasatoare.

Magia insa se petrecere in a doua parte a zilei cand orice deodorant sau antiperspirant se amesteca cu mirosul corpului. Cu antipersipirantul nostru garantam ca in metrou nu vei mirosi ca toti ceilalti; ca vei fi o idee mai proaspat si ca iesi in evidenta tocmai prin aceasta iesire din banal. Incearca-l si ne auzim dupa!

Marimea tubului . Roll-on-ul antiperspirant Dick Johnson este perfect pentru aeroport sau buzunarul de la spate al blugilor. In geanta cu care mergi la sala poti sa pui 10 bucati si tot nu te vor incurca.

Durata de viata. Deoarece are o vascozitate oarecum redusa, pare sa consume putin la fiecare aplicare. Recunoastem ca nu am facut masuratori stiintifice dar pare sa dureze cu un 20-25% mai mult decat un roll-on clasic.

 

Cu ce ne-a dat pe spate

Nu lasa pete. Simplu. Nu exista barbat care sa nu fi aruncat camasi de vara dupa 5 purtari doar pentru ca aratau oribil la subrat. Stiti deci ca acele pete sunt aproape imposibil de scos, mai ales la camasile colorate. De tricouri nici nu mai vorbim pentru ca daca sunt subtiri, la o curatare mai intensa se rup efectiv.

Deci, repetam si garantam, antiperspirantul Dick Johnson nu pateaza, nu lasa nicio urma!

Pentru ca tot am mentionat teste, in viitorul apropiat vom reveni cu un test comparativ, cu masuratori si poze. Bafta concurentilor!