The Self – cine suntem, ce dam lumii si ce vrem?

Cine suntem, ce dam lumii si ce vrem?

Ne vom lua azi un interviu unul altuia, pentru a spune lumii de ce ne-am bagat in afacerea cu produse de ingrijire pentru barbati, ce ne reprezinta cel mai mult si cum vedem viitorul.

 

Spune tu, Marius:

1. Cu ce te ocupi cand nu esti la TheSelf?

– Sunt programator si creator de boardgame-uri (asta cand ma indur sa ma despart cateva ore de familie).

2. De ce te-ai apucat de asa ceva? Stii ca piata nu este la fel ca in Finlanda.

– Ai uitat ca nu mai scapam de tine? Erai foarte incantat si m-ai facut si pe mine sa cred in acest business. In plus, eu chiar am barba. Oftica-te!

3. Ai avut indoieli?

– Niciodata. Cu indoieli nu faci progrese. Daca iti place, iti iese.

4. Ce ti se pare mai greu acum?

– Greu este sa gasesc timp pentru toate. Avem atatea idei incat – [incoming cliseu] – imi mai trebuie zile in saptamana.

5. Cum vezi viitorul TheSelf?

– Frumos, pentru ca sunt multe de facut, multe planuri, multi oameni misto care ne cauta pe noi sau pe altii care au produse similare. In plus, ca si tine, vreau o frizerie. Am o viziune si cred ca ne-ar completa brandul foarte bine.

Edi, e randul tau:

1. Cu ce te ocupi cand nu esti la TheSelf?

– Stau cu fiu-miu cat pot de mult. In rest, scriu recenzii la benzile desenate pe care le citesc si daca mai am timp mai fac ceva consultanta pe delivery pentru o corporatie.

2. De ce te-ai apucat de asa ceva? Stii ca piata nu este la fel ca in Finlanda.

– Bai, nu e; asta e clar. Dar daca te uiti pe strada ai sa vezi o gramada de barbati super atenti la aspectul lor. Pur si simplu mi s-a parut evident ca este nevoie de mai multe marci, de o acoperire mai buna. Importam doar produse premium, deci mai scumpe. Avem un grup tinta mai redus, dar foarte puternic, fidel.

3. Ai avut indoieli?

– Eu, da. Clar. Nu suntem la prima afacere, dar este un domeniu nou pentru noi. In plus, asa cum spuneam mai devreme, produsele pe care le aducem sunt premium, din gama superioara de pret. Apoi marcile sunt inca putin cunoscute in Romania. Frica insa este buna. Te face mai atent, mai muncitor.

4. Ce ti se pare mai greu acum?

– Acest interviu, chiar daca este intre noi. Glumesc. Nu stiu…nimic, cred. Cand pui suflet nu mai simti la fel de acut noptile nedormite ca sa lansezi la timp, ca sa rezolvi diverse aspecte de logistica si asa mai departe.

5. Cum vezi viitorul TheSelf?

Nu roz pentru ca sunt saturat cu aceasta culoare. Il vad misto. Poate mai multe branduri, poate o frizerie smechera doar a noastra, poate si o marca cu produse de dama. Ai vazut ca se cer, de ce nu? Deci viitorul e misto [ras zgomotos].