Ce este lubrifiantul?

Traim intr-o epoca in care tabuurile dispar incet, incet. De fapt nu dispar, ci doar apar altele mai noi, iar cele vechi devin rasuflate.

Unul ar fi sexul. Acum se vorbeste deschis, oriunde si cu oricine despre sex si diverse aspecte ale lui.

Asa intra in scena cuvantul lubrifiant. Dar ce este lubrifiantul? In general, lubrifiantul este orice substanta care face un obiect tubular sa intre mai usor intr-o gaura de marime mai mult sau mai putin apropiata.

Cum barbatii nu sunt intotdeauna cei mai buni la preludiu, femeile s-au plans iar specialistii au ascultat. Astfel ca, daca tot o facem repede, macar sa o facem fara dureri.

Lubrifiantele ce pot fi folosite in siguranta au in compozitie substante care nu irita, care nu se solidifica in urma frecarii, care miros frumos si se simt placut in interior si pe exterior.

Asa cum era de asteptat, Unchiul (Dick Johnson Uncle’s) nu se putea tine departe de acest domeniu. In infinita lui nerusinare, a reusit sa creeze un lichid pe care l-a pus intr-un ambalaj, pe care a pus moaca lui atragatoare (nici ma-sa nu cred ca il gaseste atragator, dar il iertam). Foloseste, asadar, lubrifiant Intim Moist Uncle’s!