Produse de ingrijire barbati pentru barba, par si corp

TRANSPORT GRATUIT

Distribuitori

Cautam distribuitori.

Cautam distribuitori pentru Partawa – finlandezii prietenosi

Ai un barbershop unde iti calca pragul clienti faini? Cauti un brand care sa reprezinte viziunea ta orientata exclusiv spre produse naturale? Noi cautam distribuitori pentru fructele muncii celor de la Partawa.

Ai un magazin cu produse barbatesti de serie mica? Partawa este o afacere de familie ce se concentreaza doar pe produse naturale. Aromele sunt inspirate din esenta naturii Finlandeze. Ingredientele sunt locale iar mestesugul este in totalitate meritul lui Mika.
Chiar si elementele de design sunt realizate de un membru al familiei.

Te ajutam sa aduci Finlanda mai aproape de clientii tai. Iti punem la dispozitie:

  • preturi de distribuitor. Ele sunt structurate de asa natura incat sa existe marje convenabile pentru distribuitori si vanzatorii finali.
  • material promotionale (texte, bannere, clipuri video, postere, fotografii)
  • consultanta in vederea promovarii si pozitionarii produselor noastre
  • mostre din fiecare ulei si ceara Partawa
  • solutii personalizate de livrare
  • criterii de plata si retur

 

Bun venit baietilor de la Golan Barbierattoo!

Incepand cu luna septembrie a acestui an, Golan Barbierattoo a devenit unic distribuitor pentru nebunii de la Dick Johnson si gentlemanii de la Waterclouds in Romania.
Impreuna pregatim o serie de evenimente si workshop-uri de prezentare a produselor noastre. Multe surprize vor fi dezvaluite in lunile urmatoare. Ramaneti aproape de blogul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Programati o vizita pe Matasari 2, unde veti fi tratati cu maiestrie in arta faorfecii si a briciului si cu produsele inconfundabile de la Dick Johnson si Waterclouds. Promitem ca veti fi impresionati!

Daca se intampla – putin probabil – ca baietii sa nu aiba Dick Johnson la ei in barbershop, intra pe theself.ro (situl cu produse de ingrijire barbati pentru barba, par si corp).

 

Fie ca doresti sa distribui produse exclusiv naturale, sa reprezinti un brand nonconformist sau sa mergi la sigur cu mirosuri si produse in trend, la The Self le ai pe toate 3.  Cautam distribuitori, cautam parteneri la succes!