Corpul nostru este templul nostru iar fata este cartea de vizita. De aceea la The Self aducem doar 3 branduri, cu produse de cea mai buna calitate. Si nu doar de calitate dar si super cool.

Sampoanele si gelurile de dus de la Dick Johson si Waterclouds sunt legendare. Iti poti alege unul energizant pentru sala si unul hranitor pentru dusul de dimineata. Le avem chiar si in cantitate mare daca nu iti place sa faci des astfel de achizitii.

Dick Johnson, prin colectia Uncles, ne ofera 3 creme speciale: crema de fata Uncle’s Pussy Guarantee (imagineaza-ti ce nebunie, ce petrecere), crema face & nipple (pentru ca vrei sa fii cu atat mai hidratat cu cat locul este mai sensibil) si crema anti mahmureala (ca sa arati totusi prezentabil dupa petrecerea monstru de aseara).

De sarbatori intra in gama noastra 2 sapunuri tot de la unchiul pervers, care vin insotite de recomandarea foarte serioasa: nu te apleca dupa sapun orice s-ar intampla! Lasand gluma la o parte, ai in sfarsit un sapun masculin, un produs in serie mica, care nu se gaseste in orice magazin.

Vedeta incontestabila a celor de la Dick Johnson este Ball Wax – crema care te calmeaza intre picioare. Este produsul cel mai bine vandut in Finlanda si desi numele ii da o destinatie clara, el este de fapt un unt de shea deosebit de fin si cu proprietati speciale. Incearca-l si ne auzim dupa.