Pentru o ingrijire adecvata ai nevoie de accesorii potrivite. Calitatea lor trebuie sa primeze pentru ca fiecare barbat isi doreste ce este mai bun.

In timpul rutinei de dimineata, sau cand nu esti pe fuga si vrei rezultate optime, trebuie sa ai un pamatuf solid, o perie de barba din lemn adevarat si peri de animal sau un pieptan de barba care sta perfect in mana si aluneca bine prin barba.

Accesoriile pentru ingrijirea barbatilor nu sunt doar un moft. Ele sunt in primul rand utile, deservesc unei nevoi reale si de aceea au si fost inventate.
In acelasi timp ele sunt, in unele cazuri, obiecte de arta, de mestesug si aduc utilizatorului satisfactie si incredere.

Navigheaza printre produsele noastre si alegele pe cele cu care vei face echipa cea mai buna!

Pieptenul AES este lucrat manual, confectionat din lemnul ramas in atelierul unui tamplar dintr-o mica localitate in Finlanda. De aceea niciun pieptan nu seamana cu celalat. Chiar si pliantul de prezentare este desenat de mana de unul din membrii familiei Partawa.  Pamatuful de la Dick Johsnon este un exemplu de interpretare moderna a solutiilor de conservare naturala. Este fabricat cu tehnici moderne, din materiale actuale si foarte durabile; niciun bursuc nu a fost ranit in fabricarea lor.  Peria de barba intra la categoria old school: lemn si par de mistret, asa cum foloseau bunicii nostri.