Barbieritul cu prosop cald

Daca inca mai exista barbati care cred ca mersul la frizer trebuie sa fie scurt si eficient, ii rugam sa se uite la filmuletul de mai jos.

Recunosc ca in timpurile imemoriale, nici eu nu ma omoram cu pierdutul timpului pe acolo. Scaunele erau naspa, atmosfera era de abator sau, in cel mai bun caz, de coafor unde barbatii erau doar exceptii nu invitatii de onoare.

In ultimii ani insa, avem si noi la dispozitie spatii dedicate; spatii unde mobilierul este creat pentru barbati, unde culorile sunt cum trebuie, decorul este specific, produsele sunt exclusiv pentru barbati. Exista chiar si locuri unde se poate degusta o bautura, se poate primi consiliere vestimentara si asa mai departe.

Asa se face, ca din cand in cand, chiar si un span ca mine se duce la barbier. Da! Ma duc pentru experienta completa a barbieritului cu prosop cald: ulei pentru hidratare, prosop cald (au un cuptoras special), spuma facuta in castron, nu la tub, brici ascutit pe curea, senzatia metalului pe piele, aplicarea unui aftershave calmant si la final a unui masaj facial.

 

In cazul de fata s-au folosit produse si de la Dick Johnson si de la Waterclouds. Imbatat de mirosul de whiskey al Snake Oil si la final rasfatat cu after shave-ul de la Waterclouds, nici nu am simtit cand au trecut 30 de minute. Sincer, cred ca am si atipit o vreme.

Va spun deschis, ca trebuie sa incercati barbieritul cu prosop cald macar o data pe sezon. Trebuie! Daca te si tunzi, ai o ora, o ora si ceva in care tu esti centrul atentiei, in care uiti de probleme si de stres.
Pentru a replica exact atmosfera descrisa, du-te chiar la Golan Barbierattoo.